Бред Пітт ризикує кар’єрою через розлучення

Бред Пітт ризикує кар’єрою через розлучення

Розлучення з Анджеліною Джолі впливає на кар’єру знаменитого актора.

Джерело: Відомості

Так,  Бред Пітт відмовляється працювати над рекламною кампанією, яка присвячена новій картини «Союзники», повідомляє VladTime.

Творці фільму стверджують, що в Пітта є всі шанси отримати Оскар за свою гру, але актор не коментує те, що відбувається, і мало з'являється на публіці. 

Його партнеркою повинна стати Маріон Котійяр. За словами Пітта, сім'я набагато важливіша за  кар'єру і тому він вважатиме за краще не злити екс-дружину Анжеліну Джолі. 

Багато представників ЗМІ заявляють, що саме роман актора з Маріон Котійяр на знімальному майданчику і став причиною розлучення найбільш ідеальної пари Голлівуду. 

Зараз шестеро дітей пари знаходяться під опікою у Джолі, але колишній чоловік не має наміру розлучаться зі своїми дітьми і в разі відсутності мирного вирішення питання, буде судитися зі своєю екс-дружиною. Актор збирається подати заяву для спільної опіки над дітьми. 

Раніше акторові висунули підозру в побитті власних дітей. Тільки після зняття неправдивих, за його словами, підозр, Бред Пітт буде вирішувати питання з опікою. 

Loading...