Леді Гага опублікувала звернення до дружини Трампа

Леді Гага опублікувала звернення до дружини Трампа

Співачка, зокрема, заявила, що Дональд Трамп - "першорядний супостат".

Джерело: Відомості

Американська співачка Леді Гага опублікувала звернення до дружини кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа - Мелані Трамп.

"Меланія Трамп, говорити, що ти будеш захищати від цькування і знущань, це лицемірство Твій чоловік є першорядним супостатом з усіх, кого ми знаємо", - написала Гага в своєму мікроблозі в "Твіттері".

Таким чином вона прокоментувала нещодавні заяви Меланії про те, що вона, в разі обрання чоловіка новим американським лідером, захищатиме дітей і підлітків від образ і залякування в соцмережах.

Нагадаємо, раніше великий суспільний резонанс викликало зняте в 2005 році відео, на якому Трамп міркує про доступність для нього будь-яких жінок. Меланія зробила заяву, що знає свого чоловіка зовсім іншою людиною. Вона також розповідала, що схвалює не всі вчинки чоловіка, але не буде намагатися його змінити. Також в пресі спливала інформація про те, що республіканець домагався жінок. Критикувалися і його оцінки жіночих фігур в "Твіттері". А віце-президент США назвав Трампа "сексуально стурбованим пошляком".

Loading...