Ірина Дубцова показала фото з відпочинку на Мальдівах

Ірина Дубцова показала фото з відпочинку на Мальдівах

На думку прихильників, співачка знову набрала кілька зайвих кілограмів.

Джерело: Відомості

Російська співачка Ірина Дубцова після пологів і розлучення з чоловіком Романом Черніциним набрала близько 20 кілограмів, але зуміла взяти себе в руки і схуднути, повідомляє видання «Домашний очаг».

Через недовгий час вона знову розповніла. І такі метаморфози з Іриною відбуваються регулярно. А недавно, відпочиваючи на Мальдівах, зірка показала свій знімок в купальнику, на якому видно, як вона розповніла.

Багато шанувальників критикують Ірину за регулярні скачки її ваги. За їхніми словами, такі часті зміни фігури можуть негативно позначитися на стані організму. Однак раніше Дубцова пояснила причини коливання ваги. Співачка пояснила, що через алергію навесні їй доводиться приймати гормональні препарати, які сприяють накопиченню кількох зайвих кілограмів.

«Уже кілька років я страждаю на моторошну алергію. Всі люди, які, як і я, борються з цією недугою, знають, що для купірування нападів потрібно приймати сильнодіючі гормони. Причому, починати терапію потрібно заздалегідь. У смузі центральної Росії, в якій ми живемо, найжахливіший період для алергіків — це квітень-травень. На цей час я завжди намагаюся виїхати куди-небудь ближче до екватора. Роблю я це разом зі своїм сином, який страждає точно так же, як і я. Що стосується фігури, не секрет, що через гормональні препарати вага невблаганно зростає. Тому в період терапії я сильно поправляюся, а як тільки закінчую приймати таблетки, вага йде. Я вже давно веду здоровий спосіб життя: займаюся спортом, харчуюся по 5 разів на день, так що кілограми, набрані під час терапії, йдуть самі собою. Я хочу звернутися до всіх: відчепіться вже від мене і моєї фігури! Сподіваюся, що найцікавіше в мені — це моя творчість. А якщо вам подобаються мої пісні, то яка різниця, скільки я важу?!», — розповіла Ірина сайту 7days.ru.  

Loading...