Тіна Канделакі показала дорослу доньку

Тіна Канделакі показала дорослу доньку

Російська телеведуча опублікувала рідкісний сімейний кадр.

Джерело: Відомості

Тіна Канделакі не любить виставляти своє особисте життя напоказ. Правда, в мікроблозі телеведучої все ж зрідка з’являються знімки її молодого чоловіка — Василя Бровка. Але ось знайти там фотографії її вже дорослих дітей є майже нездійсненним завданням. Однак напередодні Тіна зробила виняток і показала, як зараз виглядає її 16-річна донька — Меланія, повідомляє 7days.

У Москві пройшов щорічний бал дебютанток Tatler, на якому збираються юні представники найзнаменитіших російських сімей. Спадкоємиця Канделакі дебютувала в минулому році, однак і в цього року не втрималася і з’явилася на заході вже як гостя.

Дівчина вразила схожістю зі своєю знаменитою мамою. Треба відзначити, що Меланія дуже зовні змінилася за останній рік: вона помітно пострункішала і почала використовувати вже зовсім «дорослий» макіяж.

Тіна дуже любить свою дочку і називає її не інакше як — «моя принцеса». Між іншим, Канделакі натякнула, що фотографії Меланії так рідко з’являються в її мікроблозі ще й тому, що сама дочка телеведучої не прагне поки що залучати до своєї персони підвищену увагу. «Раз на рік мені дозволяють фотографувати і публікувати...» — написала Тіна.

Нагадаємо, що в Канделакі також підростає син — Леонтій, проте він не супроводжував сестру на такий відповідальний захід.  

Loading...