Ірина Безрукова розповіла про домовленості з колишнім чоловіком

Ірина Безрукова розповіла про домовленості з колишнім чоловіком

Незважаючи на розлучення, Ірина продовжує виходити на сцену Московського губернського театру, яким керує її колишній чоловік.

Джерело: Відомості

«Скажу так ... Ми з Сергієм збудували доброзичливі, робочі стосунки художнього керівника і запрошеної актриси, —  прокоментувала Ірина. — Інакше й бути не могло. У цьому сенсі ми з ним виявилися досить мудрими людьми, незважаючи ні на які ситуації. Я, як і раніше, є співзасновником Фонду Сергія Безрукова. Ми радимося один з одним із питань, пов'язаних з театром, який фактично створювали разом. Відразу хочу сказати, що в Московському губернському театрі в мене немає привілеїв, я завжди наполягала на цьому. Я тут — запрошена актриса...»

На питання, чому вона досі не в штаті театру, актриса відповіла відверто: «Я не прагнула до цього, щоб не опинитися на особливому становищі. Це було б нечесно щодо колег. Я ніколи не прагнула бути штатною актрисою жодного з театрів. У студентські роки я грала по три вистави на день під час канікул і знаю, що це таке. І ще для того, щоб мати свободу і час для інших проектів: в кіно, на телебаченні. Тим більше, у мене є авторська програма «Розмова на сцені», так що виходить, на сцені я буваю дуже часто ... До того ж я ніколи не прагнула бути примою при чоловікові — художньому керівникові або режисерові. Надивилася на таких прим в інших театрах, і мені здається, це нікому і ніколи не робило честі».

Ірина Безрукова зізналася, що в них з колишнім чоловіком є ​​свої домовленості, повідомляє 7days.

«Ми з Сергієм відразу домовилися, що не будемо виносити на загальне обговорення деталі нашого минулого. І я не хочу і не маю права порушувати наші домовленості ... Але все, що відбувається зі мною за останній рік, починаючи з несподіваної підтримки, яку я отримала від мого рідного міста — Ростова-на Дону, — це народження абсолютно іншої мене!»  

Loading...