Ігор Ніколаєв і Юлія Проскурякова вперше розповіли про проблеми при народженні доньки

Ігор Ніколаєв і Юлія Проскурякова вперше розповіли про проблеми при народженні доньки

Подружжя розповіло про випробуваннях, які довелося пройти при появі на світ їхньої довгоочікуваної дочки.

Джерело: Відомості

Рік тому в родині Ігоря Ніколаєва та Юлії Проскурякової відбулася радісна подія — подружжя стало батьками. У них народилася довгоочікувана дочка, яку назвали Веронікою. До цього пара намагалася протягом десяти років зачати дитину, але всі спроби були безуспішні, повідомляє видання «Домашний очаг».

8 жовтня Ігор і Юлія влаштували грандіозне святкування першого дня народження спадкоємиці. На торжестві було безліч зоряних гостей — Крістіна Орбакайте, Максим Галкін, Алла Духова та інші. Весь зал був прикрашений в біло-рожевих тонах, в тому ж кольорі були виготовлені і всі солодощі для вечора.

Зараз подружжя із задоволенням ділиться подробицями особистого життя і вже розсекретило обличчя малятка. Але раніше, як виявилося, Вероніці довелося боротися за право на життя. 

Юлія в інтерв'ю виданню «Телепрограма» розповіла, що дівчинка народилася недоношеною. «Вероніка народилася недоношеною і навіть не могла плакати через недостатній об’єм легенів. Нам було важко це бачити. Вона була такою крихітною і безпорадною!» — зізналася співачка.

Молода мама зазначила, що їй цілодобово доводилося відстежувати стан новонародженої і годувати її якомога частіше, щоб та набрала вагу.«Потрібно було годувати її 8-10 разів у день, будити і постійно годувати. Ми з мамою щодня вели облік ваги і зросту. Це був дуже тривожний і хвилюючий час. Але, знаєте, Вероніка виявилася дуже сильною, вона намагалася, боролася за життя. Так завзято брала груди! Лікарі кажуть, що недоношені діти дуже хочуть наздогнати за всіма показниками доношених —  і ми це побачили», — розповіла Юлія.

Loading...