Анастасії Волочковій вдалося позбутися настирливого сутенера

Анастасії Волочковій вдалося позбутися настирливого сутенера

Сутенер намагався влаштувати їй зустріч з багатим клієнтом.

Джерело: Відомості

З відомою балериною Анастасією Волочковою хочуть познайомитися ближче тисячі чоловіків - одні роблять їй шикарні подарунки, інші пропонують гроші - за інтим. Нещодавно за допомогою знімальної групи телеканалу НТВ артистці вдалося позбутися настирливого сутенера, який намагався влаштувати їй зустріч з багатим клієнтом. Заручившись підтримкою журналістів, Анастасія вирушила з ним на зустріч в кафе. Молода людина запропонував артистці приємно провести дозвілля з бізнесменом.  Заповзятливий молодий чоловік з ходу запропонував артистці приємно провести дозвілля з якимось бізнесменом, пообіцявши, що за ніч любові вона отримає 20 000 доларів, в перекладі на рублі - більше мільйона. Крім того, сутенер повідомив, що багато російських зірок непогано заробляють на таких зустрічах. Анастасія поцікавилася ім'ям замовника, але він сказав, що працює з бізнесменом в цьому напрямку не один рік і повністю в ньому впевнений.

Коли переговори були в самому розпалі, Волочкова зробила знак членам знімальної групи НТВ і вони вийшли з укриття. Чоловік явно не очікував появи телевізійників і його публічного викриття.

Охорона закладу одразу дала молодій людині визначення «сутенер» і під руки вивела з кафе, повідомивши йому на прощання, що тепер він в чорному списку. Як інформує uznayvse.ru, під кінець Анастасія з обуренням заявила, що вона вільна жінка і вільна вибирати, з ким їй зустрічатися, а з ким ні.

Loading...