Маленька зірка серіалу «Моя прекрасна няня» змінилася до невпізнання

Маленька зірка серіалу «Моя прекрасна няня» змінилася до невпізнання

Актриса, яка зіграла молодшу дочку багатого продюсера Шаталіна в серіалі, змінилася до невпізнання.

Джерело: Відомості

Багато хто пам’ятає молодшу дочку продюсера Максима Шаталіна Ксюшу з російського серіалу «Моя прекрасна няня». Роль маленької героїні зіграла десятирічна Ірина Андрєєва. Дівчинка стала дуже популярною завдяки участі в цьому сіткомі, але вважала за краще не пов’язувати своє життя з акторською професією, повідомляє видання «Домашний очаг».

Як виявилося, ще будучи юною артисткою Ірина встигла закінчити школу в Швейцарії, а потім і зовсім переїхала туди жити. Зараз про 22-річну зірці комедійного серіалу можна що-небудь сказати, лише спостерігаючи за знімками на її сторінці в Instagram. Андрєєва вважає за краще вести спокійний спосіб життя як і в інших дівчат в її віці.

З маленької пухкої дівчинки Ірина перетворилася в спокусливу довгоногу блондинку, яка любить відвідувати вечірки і веселитися в колі друзів. Шанувальники серіалу ледь упізнають у молодій жінці з пронизливим поглядом юну актрису, яка зіграла Ксенію Шаталіну в сіткомі.

Судячи по знімках в її акаунті, вона вже довгий час зустрічається коханим. Вони часто подорожують разом, але в Росії дівчина буває рідко.  

Loading...