Юлія Висоцька розповіла про свою багаторічну залежність

Юлія Висоцька розповіла про свою багаторічну залежність

Телеведуча вперше публічно розповіла про свою багаторічну залежність.

Джерело: Відомості

Актриса і телеведуча Юлія Висоцька рідко розповідає про подробиці особистого життя. Вона чітко розділяє сім’ю і роботу. Тому одкровення знаменитості, які з’являються в ЗМІ, як правило, завжди пов'язані з нею особисто, але не з її рідними людьми. Юлія регулярно ділиться з шанувальниками своїми секретами по догляду за тілом і шкірою і розповідає про різні хитрощі на кухні, які полегшують життя, повідомляє видання «Домашний очаг».

Нещодавно вона зробила зізнання, яке назвала «страшним». Висоцька розповіла про свою багаторічну залежність від кави. 

«Я повинна сьогоднішню з вами розмову почати із зізнання. Страшне зізнання ... Я кавоголік, якщо можна так сказати. Кавоман. Але я можу сказати кавоголік, тому що я без кави не уявляю жодного дня», — повідомила артистка.

Вона зазначила, що з великою увагою ставиться до всього, що їсть і п'є, і тому вона навела довідки щодо цього напою. 

«Оскільки я — людина розумна, то намагаюся до всього, що я їм і п'ю, підходити аналітично. Про каву я нарила масу інформації в Інтернеті. Хороша новина: кава — це унікальний напій, і в ньому більше плюсів, ніж мінусів. По-перше, кава неймовірно багата антиоксидантами. Це ті речовини, які підтримують нашу молодість, — пояснила Юлія, яка завжди виглядає молодо. — Для того, щоб клітина не окислювася, тобто не старіла, нам потрібні антиоксиданти. У чашці кави їх більше, ніж у фруктах і овочах разом узятих», — розповіла Висоцька.

Loading...