Ще один кліп південнокорейського співака Psy набрав мільярд переглядів

Ще один кліп південнокорейського співака Psy набрав мільярд переглядів

У 2012 році Інтернет вже «підривав» ролик репера з Південної Кореї.

Джерело: Відомості

Відеокліп «GENTLEMAN» на офіційному каналі K-pop виконавця PSY став ще одним роликом на YouTube, який набрав 1 мільярд переглядів, повідомляє Quibbll.

Усі ми пам'ятаємо, як у 2012 році Мережу «підірвав» ролик репера з Південної Кореї. PSY і його Gangnam Style звучали з кожного кутка. Були зняті десятки пародій, сам ролик на відеохостингу набрав більше 2,6 мільярда переглядів і донині є найпопулярнішим на відеохостингу YouTube.

На хвилі успіху репер з командою зняли ще одне провокаційне відео — Gentleman. Воно побачило світ ще в 2013 році і до сьогоднішнього дня його подивилися понад мільярд користувачів. 

Своїм новим досягненням співак поділився в Twitter. 

Але якщо Gangnam Style сприймали на ура, то кліп Gentleman заблокували на батьківщині виконавця! Тобто в США під пісню танцюють, а в Південній Кореї телеканали відмовилися транслювати кліп, а все тому, що в цьому відео PSY, здається, перегнув палицю.

Так, присутні ті самі смішні хореографічні елементи знайомі нам по Gangnam Style. Репер все також дуріє, але телеканали збентежив сам сюжет. Цензура визнала, що зміст ролика подає поганий приклад молоді і пропагує погану поведінку. 

Не без допомоги героя репера дівчина падає з бігової доріжки, потім він радісно відбирає у дітей, котрі плачуть, м'ячик, вихлюпує своїй супутниці каву в обличчя. А під кінець всі учасники відео поводяться не краще за поросят: розливають напої, кидаються їжею, скачуть зі стільцями на головах. 

Loading...