Микита Джигурда показав свою нову обраницю

Микита Джигурда показав свою нову обраницю

Нещодавно Микита Джигурда розмістив на просторах Мережі знімок зі своєю новою коханою.

Джерело: Відомості

Кадри шоумен опублікував на сторінці в Twitter, заявляючи, що його обраниця є громадянкою США і вони з нею люблять одне одного, повідомляє Informing.

Примітно, що обличчя дівчини розгледіти неможливо, оскільки музикант показав його окремими фрагментами: спочатку очі, потім губи. Однак по фото зрозуміло, що дівчина — зеленоока блондинка. Пости з фото Джигурда традиційно підписав віршами власного авторсьва, в яких натякнув, що охолов до своєї дружини — фігуристки Марини Анісіної.

Відзначимо, що кілька тижнів тому стало відомо про розрив музиканта з його дружиною. Марина Анісіна офіційно подала документи до суду, вимагаючи розлучення. За словами фігуристки, її чоловік став представляти небезпеку для інших членів сім’ї. У свою чергу, ображений Джигурда вирішив довго не страждати за втраченим коханням і став демонструвати шанувальникам свою нову обраницю.

Тим часом, далеко не всі передплатники Микити повірили в те, що на фото дійсно відображена його нова кохана. Раніше письменниця Лєна Лєніна заявила в своєму Instagram, що Джигурда також кликав її заміж, але вона відповіла йому відмовою.

Loading...