Суд задовольнив позов сім’ї Жанни Фріске проти Дмитра Шепелєва

Суд задовольнив позов сім’ї Жанни Фріске проти Дмитра Шепелєва

Родичі покійної співачки здобули першу перемогу в боротьбі за єдиного сина артистки.

Джерело: Відомості

Конфлікт між родичами померлої російської співачки Жанни Фріске і її фактичного чоловіка, телеведучого Дмитра Шепелєва розгорівся з новою силою, повідомляє видання «Домашний очаг».

Після смерті артистки, якій діагностували рак головного мозку, пройшло вже більше року. Весь цей час в ЗМІ з’являлися новини про конфікт сторін, які не могли вирішити питання про опіку над єдиним сином Жанни Платоном і про поділ спадщини. Через це батьки Жанни та її сестра подали в суд на шоумена, який забороняв їм бачитися з хлопчиком.

А сьогодні стало відомо, що сім’я артистки здобула першу перемогу в боротьбі за маленького Платона. Савеловський суд Москви дозволив родичам Фріске бачитися з єдиним спадкоємцем співачки, якого виховує Шепелєв.

Нагадаємо, що раніше Дмитро забороняв бабусі з дідусем і тітці хлопчика спілкуватися з малюком. А рідкісні зустрічі були короткими і проходили під наглядом психолога і охоронців телеведучого.

«Суд постановив частково задовольнити позов родичів Жанни Фріске», — повідомив прес-секретар суду Костянтина Тимошенко. Засідання проходила в закритому режимі, тому що справа зачіпало права неповнолітнього. Як відреагував Шепелєв на подібний поворот подій, поки невідомо.  

Loading...