Маша Малиновська зробила відверте зізнання

Маша Малиновська зробила відверте зізнання

Нещодавно телеведуча Маша Малиновська розповіла, чому захопилася пластикою.

Джерело: Відомості

Нещодавно російська тедеведуча розповіла, що в дитинстві була гидким каченям, через що над нею знущалися однокласники. Саме цей факт став причиною того, що Малиновська згодом зважилася лягти під ніж пластичного хірурга, повідомляє Informing.

Виявляється, в шкільні роки Маша була високою дівчинкою і в той же час дуже худою. Зважаючи на своєрідну зовнішність, однокласники дали їй прізвисько «мухомор». Хлопчики не звертали на Машу уваги, часто ображали, а дівчатка не хотіли з нею спілкуватися.

Малиновська розповіла, що тоді з нею дружила тільки одна дівчинка — Катя Жаркова, яку за пишні форми дражнили «локомотивом». Однак, схоже, таке ставлення однолітків до двох аутсайдерів загартувало характери дівчаток. Так, в результаті, Маша стала відомою телеведучою, а Катерина Жаркова — успішною plus-size моделлю.

Раніше Малиновська вже зізнавалася в тому, що її експерименти із зовнішністю — це результат комплексів і невпевненості в собі. Хоча Маша вже не раз пошкодувала, що неодноразово вдавалася до допомоги пластичних хірургів, і навіть спробувала повернути собі колишній розмір грудей: тоді під час операції виникли складнощі, і зірці довелося ще кілька разів звернутися за допомогою до лікарів.

Тепер телеведуча намагається повернутися до максимально природної зовнішності: вона перестала періодично збільшувати губи, позбулася романтичних локонів і змінила стиль своїх образів.  

Loading...