Світлана Пермякова похвалилася успіхами чотирирічної доньки (відео)

Світлана Пермякова похвалилася успіхами чотирирічної доньки (відео)

Спадкоємиця зірки викликала фурор на показі в рамках Тижня моди в Москві.

Джерело: Відомості

Російська комедійна актриса, зірка серіалу «Інтерни» Світлана Пермякова останнім часом не втомлюється радувати шанувальників своїми перетвореннями. Знаменитість помітно схудла, змінила імідж і зачіску. Через подібні метаморфози 44-річна артистка дуже помолодшала і посвіжішала, повідомляє видання «Домашний очаг».

Але, незважаючи на перетворення, Світлана не може влаштувати особисте життя. Її єдиний шлюб тривав не більше місяця, а стосунки з батьком її дочки 21-річним Максимом Скрябіним також зійшли нанівець. Судячи з усього, Пермякова вирішила присвятити весь вільний час своїй чотирирічній спадкоємиці Вірі. Вона вже з ранніх років привчила доньку до уваги оточуючих — дівчинка у віці 10 місяців знялася в серіал «Інтерни» в ролі дитини Андрія Бикова і Анастасії Кісегач.

А недавно Віра взяла участь в показі російського дизайнера в рамках Тижня моди в Москві. Дівчинка вийшла на подіум у білосніжній пишній сукні і виглядала, як принцеса. Щаслива мама з гордістю поділилася цією новина в Мережі. Вона опублікувала кілька фотографій і відео з показу.

Підписники прийшли в захват від дівчинки і засипали Світлану компліментами.

Loading...