Вдова Ігоря Талькова: я не вірю у випадковий постріл

Вдова Ігоря Талькова: я не вірю у випадковий постріл

Сьогодні, 26 жовтня, сумна річниця для близьких і шанувальників Ігоря Талькова.

Джерело: Відомості

25 років тому артист загинув від вогнепального поранення прямо на концерті, повідомляє видання Ru.Delfi.

4 листопада Талькову виповнилося б 60 років.

Журналісти зустрілися з вдовою музиканта Тетяною.

«Слово «вдова» не про мене. Я була і залишаюся дружиною Ігоря», — заявила жінка.

Зараз Тетяна працює і няньчиться з онуками.

«Життя розділилася на «до» і «після». Перший рік-півтора було дуже важко. Не вірилося, що Ігор не повернеться. 12 років я працювала тільки дружиною. А коли Ігоря не стало, мене подруга повернула в професію. Зараз я працюю кастинг-директором. Голосно сказано, але я досить відома людина в цій сфері. і мені там комфортно і цікаво. Працюю в кіно, підбираю акторів. і мені щастить, бо ми працюємо на дуже цікавих проектах і з дуже хорошими режисерами», — розповіла Тетяна.

Зайшла мова і про загибель артиста. Як відомо, конфлікт за лаштунками розгорівся через черговість виступу Талькова та співачки Азізи. Сталася бійка, в ході якої Талькова застрелили. Згідно з висновком слідчих, вистрілив випадково в артиста його директор Валерій Шляфман з пістолета охоронця Азізи, Ігоря Малахова.

Тетяна заявляє, що не вірить у випадковість трагедії.

«Можливо, Шляфман і Малахов були в змові. Малахов на суді сказав нашій з Ігорем подрузі Маші Берковій (вона працювала у Талькова костюмером — Ред.): «Якщо б ви знали, яка потвора цей Шляфман!». З якого дива , якщо він нібито зовсім його не знав? І Шляфман не відразу втік до Ізраїлю.

Він не втік. Спокійно поїхав і до цього його підштовхнув слідчий. Я знала про його швидкий від’їзд і говорила, кричала ... але мої слова не хотіли чути. Зате як тільки Шляфман поїхав, на наступний день його оголосили головним підозрюваним.

А що мені вартували ці місяці, поки він не поїхав, кожен день бачити його, зустрічатися, розмовляти... Чому Шляфман віддав револьвер, найголовніший доказ, за яким було б зробити балістичну експертизу? Чому Малахова відразу ж відпустили, повіривши в його невинність? Ці питання не дають мені спокою», —  зізналася вдова Талькова.

Цікаво, що за день до смерті співака Тетяні зателефонували і сказали дивну фразу: «Передайте Ігорю, що його справу вирішено. І відповідь позитивна».

«Трохи пізніше я дізналася, що Ігор звертався за допомогою до органів. Значить, причини були. Він просив, щоб у нього на гастролях завжди була присутня людина з правом носіння вогнепальної зброї. Ця людина повинна була до них приєднається в Сочі 7-го жовтня. Але 6 жовтня Ігоря вбили в Пітері», —  завершила розповідь Тетяна.

Loading...