Валерій Леонтьєв шокував фанатів знівеченим пластикою обличчям

Валерій Леонтьєв шокував фанатів знівеченим пластикою обличчям

Шанувальники були неприємно здивовані змінами в зовнішності артиста.

Джерело: Відомості

Нещодавно «секс-символ» радянської естради Валерій Леонтьєв порадував своїм виступом жителів Іжевська. Після концерту співака його організатор — директор іжевського продюсерського центру «Овация» Борис Рубіновський опублікував в своєму веб-журналі свій спільний знімок з артистом, повідомляє Informing.

Але ця фотографія неприємно здивувала деяких шанувальників співака, які стурбовані змінами в його зовнішності.

Ні для кого не секрет, що в наступному році Валерій Якович відсвяткує своє 45-річчя на сцені. Також не секрет, що в спробі зберегти молодість 67-річний виконавець не раз звертався за допомогою до пластичних хірургів.

Однак якщо раніше подібні процедури позитивно позначалися на зовнішності Леонтьєва, викликаючи в його шанувальників захват, то зараз фанати співака просять його зупинитися, прийняти свій вік і пов’язані з ним зміни в зовнішності.

У коментарях під постом іжевського бізнесмена користувачі відзначили, що Валерій Якович виглядає опухлим і в нього дивна шкіра. Також фоловери закликали співака змиритися з віковими змінами в зовнішності, адже віддані шанувальники люблять його будь-яким.

Відзначимо, що схожі коментарі можна зустріти і на соцсторінках самого Леонтьєва, де він зрідка балує фанатів новими фотографіями.  

Loading...