Вагітна Собчак спустилася в метро заради друга

Вагітна Собчак спустилася в метро заради друга

У понеділок пізно ввечері Ксенія Собчак спустилася в метро заради друга.

Джерело: Відомості

Річ у тім, що відомий дизайнер Олександр Терехов, наряди якого користуються незмінним попитом серед російських знаменитостей, цього разу, влаштовуючи показ, перевершив навіть найсміливіші очікування. Він влаштував показ нової колекції весна-літо 2017 у ... вестибюлі метро!

Незважаючи на «цікавий» стан Ксенія підтримала давнього друга, який зшив особисто для телеведучої не одну дюжину нарядів, повідомляє 7days.

«Олександр знайшов, на мою думку, ідеальну формулу між комерційною колекцією і справжнім мистецтвом! — поділилася зірка. — Суперстильно, «носібельно» і модно! Ну і показ в метро — з часів історичного показу Маккуїна — Москва такого не бачила».

На станції метро Достоєвська в цей вечір було просто не проштовхнутися. І не тільки тому, що потяги продовжували ходити, а й тому, що в підземку спустилося багато російських знаменитостей. Зокрема, Поліна Гагаріна не відмовила собі в задоволення сфотографуватися на ескалаторі. 

Показ пройшов при повному аншлагу, і, звичайно, викликав бурю позитивних відгуків і захоплених компліментів від відданих шанувальників таланту кутюр’є.

Loading...