Анфіса Чехова вразила фанатів новим іміджем

Анфіса Чехова вразила фанатів новим іміджем

Російська телеведуча вперше після стрімкого схуднення вийшла у світ.

Джерело: Відомості

Анфіса Чехова, яка завжди належала до жінок із пишними формами, кілька місяців тому активно зайнялася своїм тілом, повідомляє видання «Домашний очаг». Вона регулярно відвідує спортзал і займається йогою. Але, при цьому, знаменитість підкреслює, що не голодує і не дотримується ніяких дієт, проте  Анфіса за кілька місяців помітно схудла.

Разом із фігурою зірки змінився і її гардероб. Тепер вона експериментує з кроєм і моделями одягу, носить спокусливу нижню білизну і впевненіше почувається в брючних костюмах. А недавно Чехова вперше вийшла в світ після стрімкого схуднення. Вона з’явилася на концерті «МУЗ-ТВ», організованому на честь 20-річчя російського телеканалу.

Артистка вразила колег та присутніх журналістів своїм перетворенням. Для вечора вона обрала довгу сукню волошкового кольору з відвертим декольте. Наряд вигідно підкреслював спокусливі вигини стрункої фігури Анфіси.

Пізніше знаменитість поділилася знімком із заходу на своїй сторінці і з гордістю повідомила підписникам, що зараз вона носить 46 розмір одягу.  

Loading...