73-річний рокер Мік Джагер закрутив роман з 31-річною моделлю

73-річний рокер Мік Джагер закрутив роман з 31-річною моделлю

Заради нової подруги музикант кинув вагітну балерину Мелані Хемрік.

Джерело: Відомості

73-річний рокер і лідер легендарних Rolling Stone Мік Джагер закрутив роман з американською моделлю, 31-річною Марією Руденко, інформує VistaNews.

Заради нової подруги музикант кинув вагітну балерину Мелані Хемрік. ЗМІ повідомляють, що Джагер і Руденко познайомилися ще в 2015 році, але тоді рокер вважав за краще не розвивати стосунки з моделлю, оскільки був захоплений іншою жінкою. Нею була 29-річна балерина Мелані Хемрік, але в уже в 2016 дівчина розповіла про те, що вагітна. 

Така новина не дуже обрадувала Мікі Джагера і той заявив, він не чекав і не планував цієї дитини, тому не збирається її виховувати. Проте музикант пообіцяв балерині неабияк платити аліменти і купив їй розкішний будинок за 6 мільйонів доларів. 

Американські таблоїди пов’язують подібний розрив з бажанням Джагера завести стосунки з моделлю Марією Руденко. Пара довгий час успішно приховувала свої стосунки, але потім 31-річна модель розмістила в своєму Instagram відео з концерту Rolling Stone. Його прокоментувала якась подруга Марії Руденко, яка заявила «Уууууу Байбі ти зі своїм бойфрендом :)». 

Після цього ні музикант, ні модель, ні їхнє оточення не стали заперечувати факт цих стосунків. За словами Руденка, Мікі Джагер — феноменальний.

 

Loading...