Дочка Дмитра Малікова закрутила роман із сином російського мільярдера

Дочка Дмитра Малікова закрутила роман із сином російського мільярдера
Стефанія і Леонід

Журналістам вдалося дізнатися, з ким зустрічається дівчина.

Джерело: Відомості

Незважаючи на те, що 16-річна дочка Дмитра Малікова Стефанія вважає за краще не афішувати своє особисте життя, журналістам вдалося дізнатися, з ким зустрічається дівчина, повідомляє видання “УзнайВсе”.

Виявляється, обранцем спадкоємиці зоряної династії став її друг дитинства і сусід — 16-річний Леонід Груздєв. Батьком хлопця є мільярдер зі списку Forbes з капіталом в 500 мільйонів доларів і колишній губернатор Тульської області РФ Володимир Груздєв.

Батьки Стефанії схвалили вибір дочки. За словами Олени Малікової, Леонід «чудовий хлопчик, не розпещений, розумний і вихований хлопець. Повна невідповідність із "золотою" молоддю. Це велика рідкість”.

Варто додати, що незабаром Стефанія Малікова дебютує на щорічному балу журналу Tatler, де перед публікою постануть юні представниці найвідоміших і найвпливовіших родин Росії. До своїх 16 років Стефанія Малікова встигла знятися в кліпі, стати зіркою соціальної мережі Instagram і покрасуватися на обкладинці журналу Teen Vogue. Її хлопець в цьому році закінчує одну з елітних шкіл Москви.   

Loading...