Світлана Лобода поділилася милим дитячим фото

Світлана Лобода поділилася милим дитячим фото

Екс-солістка групи «ВІА Гра» Світлана Лобода зізналася, що за бажання навчитися кататися на ковзанах вона поплатилася двома передніми зубами.

Джерело: Відомості

Ніхто не народжується професіоналом у своїй справі, тому прагнучи чогось навчитися, ми часто терпимо невдачі. Історією про одну таку дитячої невдачі поділилася з шанувальниками відома співачка, телеведуча і дизайнер Світлана Лобода, повідомляє Informing.

Колишня солістка «ВІА Гри» показала підписникам свого Instagram, якою вона була в дитинстві. На дитячому знімку виконавиця зодображена в ковзанах на ковзанці.

Фотографію Світлана супроводила розповіддю про те, що з дитинства мріяла стати великою артисткою, але спочатку вона пробувала підкорити не сцену, а лід. На закінчення свого поста екс-віагрянки уточнила, чим обернулося її прагнення навчитися кататися на ковзанах.

На знімку Лобода впевнено стоїть на ковзанах, але як виявилося, зроблений він був незадовго до отримання травми. У дитинстві за бажання стати фігуристкою майбутня артистка поплатилася двома передніми зубами.

«Після цього знімка був ще один захід ...... невелике падіння на лід і вибитих два передні зуби», — розповіла шанувальникам 34-річна співачка.

Шанувальники Лободи неоднозначно відреагували на її розповідь. Деякі підписники поспівчували Світлані, а інші користувачі похвалили її за цілеспрямованість. Треті ж зізналися, що Світлана не єдина, хто «залишив» свої зуби на ковзанці.  

Loading...