Микола Караченцов впав з ліжка і пошкодив ногу

Микола Караченцов впав з ліжка і пошкодив ногу

Легендарного актора терміново госпіталізували.

Джерело: Відомості

Про те, що з популярним актором Миколою Караченцовим трапилося нещастя, журналісти дізналися тільки зараз, повідомляє DelateNews.

Виявилося, що кілька днів тому артист впав з ліжка в своїй квартирі. Він пролежав три години підлозі, оскільки його дружина, актриса Людмила Поргіна, не змогла підняти його самостійно і змішена була шукати допомоги. Сам актор не зміг встати через важкий стану.

З'ясувалося, що Караченцов пошкодив при падінні ногу. Після того, як артиста спільними зусиллями все ж змогли підняти, він був терміново госпіталізований в кращий реабілітаційний центр Москви, де зараз проходить відновне лікування. Його стан оцінюється як стабільний.

Поруч з ним невідступно знаходиться його дружина.Інформацію про те, що зараз Караченцов перебуває в лікарні, підтвердив його син Андрій. “Так, він зараз проходить лікування. У нього все добре”, — зазначив чоловік.

8 лютого 2005 року Миколу Караченцов потрапив в аварію. За офіційною версією, він був схвильований новиною про смерть тещі. Сівши за кермо, актор не пристебнувся і сильно перевищив допустиму швидкість.

В результаті страшної аварії Караченцов отримав важку черепно-мозкову травму з осколковим переломом черепа, забій головного мозку, тупу травму живота. Довгий час актор перебував у важкому стані.

Коли Караченцов на повній швидкості врізався на машині в стовп, лікарі взагалі не давали йому жодних шансів. Але артист зумів видертися з коми і витримати серію складних операцій. Після цього почався довгий процес реабілітації, який досі не завершено.

Loading...