Володимир Машков повернувся до колишньої дружини

Володимир Машков повернувся до колишньої дружини

Актор пішов від коханої до колишньої дружини.

Джерело: Відомості

Нещодавно в ЗМІ повідомили, що Володимир Машков пішов від коханої Ксенії Терентьєвої, з якою прожив кілька років, до колишньої дружини Оксани Шелест. Як виявилося, екс-подружжя тепер живе разом у квартирі знаменитості. На думку близьких і колег, актор дуже заплутався у стосунках із жінками і вже не може тверезо оцінити ситуацію, повідомляє видання «Домашний очаг». 

Так, водій Машкова, який пропрацював у нього більше 20 років, звільнився через те, що не витримав постійного з'ясування стосунків і лайки з боку екс-дружини артиста, з якоє він відновив стосунки. За словами колишнього водія Володимира, Оксана не змогла ні з ким з оточення знаменитості налагодити хороші стосунки.

«Як переїхала, відразу стала всіма справами в будинку заправляти. Володя сам не командує, всім розпоряджається вона. Поводиться як начальниця! Оксана молодша за мене на двадцять років, у мене четверо внуків, але вона, навіть не соромлячись Вови, дозволяла собі ображати мене і посилати на три букви. Вони ремонт в квартирі затіяли, питаю: "Оксана, куди речі поставити?" А вона сама не знає, але від мене вимагає. Та скільки ж можна було це терпіти? Ось я і плюнув, звільнився!» — цитує водія Машкова сайт Life.ru. 

Loading...