Кім Кардашян будує "бункер" від грабіжників

Кім Кардашян будує "бункер" від грабіжників

Кім Кардашян будує "бункер" від грабіжників Зірка реаліті-шоу ніяк не може оговтатися від пережитого шоку.

Джерело: Відомості

Як стало відомо, Кім Кардашян, яка нещодавно пережила збройне пограбування, вирішила обладнати у своєму лос-анджелеському будинку схованку від злодіїв. На її замовлення будівельники споруджують абсолютно непроникне для сторонніх приміщення з автономною системою життєзабезпечення і незалежною від решти будинку системою зв'язку.

Запланована міцність притулку така, що воно зможе витримати пожежу будь-якої сили і землетрус до 7 балів. Вартість бункера складе не менше 100 тисяч доларів, повідомляє 7days.

Кім, яка, як вона стверджує, дивом уціліла під час вторгнення злочинців в її готельний номер в Парижі, до цих пір не може прийти в себе від перенесеного стресу.

Як заявила її сестра Кортні, Кім переживає справжній нервовий зрив. У зірки реаліті-шоу почалися панічні атаки, вона боїться залишатися одна. Ночами вона прокидається з криками, оскільки її мучать кошмари. Кім регулярно відвідує сеанси психотерапевта, але це їй поки не дуже допомагає...

Більше 2 тижнів після повернення Кім взагалі відмовлялася виходити з дому. Кардашян вибачилася перед своїми фанатами, оголосивши, що на деякий час вибуває з телешоу, пославшись на стан здоров'я. Вона в останній момент анулювала своє замовлення на грандіозну вечірку з нагоди святкування її 36-го дня народження в розкішному нічному клубі в Лас-Вегасі, втративши при цьому колосальну суму.

Втім, якийсь мільйон доларів — дрібниці порівняно з фінансовими втратами в результаті пограбування, коли злочинці викрали у неї коштовностей майже на 10 мільйонів доларів. Хоча у Кім є шанси отримати хоча б частину цієї суми назад, оскільки її прикраси були застраховані.

 

Loading...