Принцеса Шарлотта успадкувала головну пристрасть королеви Єлизавети

Принцеса Шарлотта успадкувала головну пристрасть королеви Єлизавети

Принцеса Шарлотта успадкувала головну пристрасть королеви Єлизавети Дочка герцогині Кетрін в усьому схожа на свою «прабабулю».

Джерело: Відомості

На недавньому прийомі в Букінгемському палаці, на який запросили учасників британської олімпійської команди, які відзначилися в Ріо, дружина принца Вільяма поділилася з гостями новинами з життя своїх дітей. Герцогиня Кетрін розповіла, що обидва її чада — і трирічний Джордж, і 17-місячна Шарлотта — неодмінно стануть відмінними спортсменами. Адже в своєму ще зовсім юному віці вони вже роблять перші успіхи, повідомляє 7days.

Як з гордістю розповіла Кейт — в бесіді з наїзницею Наташею Бейкер, яка завоювала цілих три золотих медалі, — маленька Шарлотта вже робить свої перші кроки в кінному спорті! Герцогиня повідомила, що дівчинка просто в захваті від своїх перших уроків верхової їзди. А Бейкер у відповідь пожартувала: «Я впевнена, що на такому ж прийомі 20 років по тому неодмінно будуть вшановувати чемпіонку Шарлотту!»

Схоже, що юна принцеса в повній мірі успадкувала головну пристрасть своєї «прабабулі», як називає малятко королеву Єлизавету. Адже нині царствующая монархиня ніколи не пропускає кінного шоу у Віндзорі і є неодмінною гостею скачок в Ескоті. А коні з особистої стайні королеви не раз ставали переможцями змагань.

І, незважаючи на те, що королева в цьому році відсвяткувала у же своє 90-річчя, вона до цих пір здійснює регулярні кінні прогулянки в саду Віндзорського замку. Єлизавета, до речі, теж почала брати уроки верхової їзди досить рано, але все ж пізніше, ніж Шарлотта: перше поні королеві подарували, коли тій виповнилося 4 роки.

Між іншим, Джордж, старший брат юної принцеси, вже теж встиг спробував себе в якості наїзника — поки, зрозуміло, як і Шарлота, не на великому коні, а на поні. Але на нього це заняття справило далеко не таке сильне враження, як на сестру. Джорджу набагато більше подобаються уроки фехтування, які мама недавно дозволила йому відвідувати. Правда, як зауважила Кетрін, принцу поки найбільше подобаються не тренування, а спортивна форма фехтувальників, особливо «таємнича» маска, яка захищає обличчя.

Loading...