Аллу Пугачову і Тетяну Михалкову обізвали бабками ексгібіціоністками

Аллу Пугачову і Тетяну Михалкову обізвали бабками ексгібіціоністками

Відома своїми скандальними постами журналістка, надихнувшись нарядами світських дам, написала пост-звіт, в якому висміяла російських знаменитостей за їх вбрання.

Джерело: Відомості

Днями у Москві відбувся модний показ Валентина Юдашкіна, на якому були присутні зірки російського шоу-бізнесу. У першому ряду залу для глядачів можна було побачити Аллу Пугачову, Тетяну Михалкову, дружину Ігоря Ніколаєва - Юлію Проскурякову, співачку Жасмин і багатьох інших.

Лєна Міро - популярний блогер і журналіст, відома своїми скандальними постами, надихнувшись нарядами світських дам, написала пост-звіт, в якому висміяла російських знаменитостей за їх вбрання. Найбільше від Міро дісталося Аллі Пугачовій і Тетяні Михалковій. Їх вона назвала бабками-ексгібіціоністками. «Обом під 70, але бажання оголити в'ялу плоть сильніше за здоровий глузд. Дивлюся я на все це і думаю: на дворі 2016 рік, а у нас як і раніше "Пісня року - 92", - написала Міро.

Юлія Проскурякова з Ніколаєвим.

Юлію Проскурякову вона порівняла з завідуючою дитсадком, яка стає схожа на свого старого чоловіка, а тип обличчя дівчини назвала «торішньою картоплею». Співачці Жасмин від Міро дісталося за чорні туфлі-човники і бежеві колготки: «Ноги Жасмин нагадують ноги радянської жінки в епоху дефіциту, - вважає блогер. - У радянської жінки були, в середньому, одна пара туфель на всі випадки життя і одна пара штопаних колготок. Теж на всі випадки життя. Чорні човники, коричневий капрон - це універсально, це класика, це «під все».

Тетяна Михалкова

Джерело: uznayvse.ru 

 

Loading...