Гвен Стефані виконала прощальну пісню для Барака Обами

Гвен Стефані виконала прощальну пісню для Барака Обами

Вчора, 18 жовтня, в Білому Домі відбулася прощальна вечеря Президента США Барака Обами.

Джерело: Відомості

Офіційним приводом для прийому став візит в країну Прем’єр-міністра Італії Маттео Ренці з дружиною Аньєзе Ландіні, однак, фактично, це був ще й останній урочистий захід, який організував Барак Обама на посаді Президента, повідомляє Hello.

Вечір розпочався з традиційної фотосесії біля дверей Білого дому. Мішель Обама забезпечила собі підвищену увагу, з’явившись перед гостями в блискучому платті Atelier Versace: перша леді США відома своєю традицією вибирати плаття дизайнерів тих країн, звідки приїжджають візитери. Не прогадала вона й цього разу — наряд сидів на ній чудово!

Зробивши кілька знімків для «протоколу», глави держав і їхні дурижини перемістилися в хол для привітального фуршету, а далі — в зал на урочисту вечерю.

Запрошення на вечерю також отримала Гвен Стефані з коханим Блейком Шелтоном. Колишня солістка No Doubt не тільки познайомилася з італійськими гостями, а й піднялася на сцену, щоб виконати для них кілька своїх хітів, включаючи Sweet Escape.

Гості насолоджувалися музикою, спілкуванням і, звичайно, вишуканими частуваннями. Меню розробив один із кращих шеф-кухарів США Маріо Бата, який є фахівцем з історії та культури італійської кухні. Гостей пригощали рибними стравами, солодкою картоплею, равіолі з шавлією, теплим салатом з сквошу, пирогом з яблуками та іншими традиційними італійськими стравами.

Loading...