Стали відомі нові факти щодо пограбування Кім Кардашян

Стали відомі нові факти щодо пограбування Кім Кардашян

Грабіжники майже годину чекали Кім Кардашян в її номері.

Джерело: Відомості

Журналістам стали відомі нові факти гучного злочину, який був скоєний в Парижі в ніч на 3 жовтня, повідомляє видання Informing.

Нагадаємо, популярна телеведуча Кім Кардашян стала жертвою злочинців, які в поліцейській формі і масках проникли в номер зірки, а потім, погрожуючи Кім пістолетом, викрали прикраси на суму близько 10 млн євро.

Спочатку повідомлялося, що грабіжники зв'язали Кардашян, замкнули у ванній, після чого обшукали номер і, забравши награбоване, зникли. Однак при перегляді камер відеоспостереження поліції стали відомі нові факти. З'ясувалося, що грабіжники проникли в номер Кім за 45 хвилин до її повернення. Весь цей час вони перебували всередині, чекаючи жертву. Зловмисники з легкістю потрапили в апартаменти зірки, оскільки в їхньому розпорядженні був код безпеки готелю.

Співробітники правоохоронних органів вважають, що злочинці хотіли направити слідчих на хибний слід, показавши себе дилетантами в справі пограбування. Вони підкинули одну з прикрас Кардашян до будівлі, що знаходиться неподалік від готелю. Однак збити поліцейських з пантелику не вдалося. В цей час на їхні пошуки кинуто всі сили.

Незабаром після пограбування Кім поспішно покинула Париж і повернулася в Сполучені Штати. Теледіва дуже налякана тим, що сталося, тому найняла близько 20 охоронців, які тепер будуть її охороняти.  

Loading...