Вікторія Бекхем присвятила себе чоловікові та дітям

Вікторія Бекхем присвятила себе чоловікові та дітям

Основна увага дизайнера прикута зараз до маленької Харпер.

Джерело: Відомості

Вікторія Бекхем, яка є дружиною відомого футболіста Девіда Бекхема і виховує чотирьох дітей, зізналася, що повністю розчинилася в сімейних обов’язках, повідомляє VistaNews.

Навіть у її п’ятирічної дочки Харпер, як заявляє зірка, більш насичене соціальне життя.

Нещодавно 42-річна Вікторія Бекхем сфотографувалася для обкладинки журналу Vogue. В інтерв’ю вона розповіла про своє життя в статусі дружини і багатодітної матері.

Основна увага дизайнера прикута зараз до маленької Харпер, яка відвідує школу, а також розвиває здібності в численних гуртках. За словами Вікторії Бекхем, у неї є можливість найняти персонал для нагляду за дітьми, однак вона вважає за краще займатися ними особисто, зокрема, свою маленьку дочку вона щодня підвозить на скутері в навчальний заклад.

Сини знаменитості зустрічаються з дівчатами і активно шукають себе в професійній сфері. Що стосується чоловіка Вікторії Девіда Бекхема, то він просто зачарований їхньою молодшою ​​дитиною. Харпер буквально «в’є мотузки» з досить суворого батька.

У малятка вже з’явилася перша симпатія до протилежної статі — вона серйозно захопилася канадським виконавцем Джастіном Бібером.

Loading...