Костянтин Хабенський продав два квитки на свій спектакль за $10 000

Костянтин Хабенський продав два квитки на свій спектакль за $10 000

Шанувальники російського актора заплатили шалені гроші за вечір в компанії кумира.

Джерело: Відомості

Актор Костянтин Хабенський виручив рекордну суму за пару квитків на свій спектакль «Не покидай свою планету» в театрі «Современник» — 620 тисяч рублів (майже $10 000)! Правда, ці гроші підуть не особисто Костянтину, а в його Благодійний Фонд, який допомагає дітям з онкологічними та іншими тяжкими захворювання мозку, повідомляє 7days.

Купівля квитків відбулася в рамках закритого передпоказу фільму «Хороший хлопчик» режисера Оксани Карас (картина отримала Гран-прі на XXVII фестивалі «Кінотавр).

У цій сімейній комедії Хабенському дісталася роль батька хлопця-підлітка.

А після закінчення показу відбувся благодійний аукціон, на якому на користь Фонду Хабенського продавали речі, які брали участь в зйомках. З молотка пішли окуляри, в яких знімався Костянтин, його вуса (їх купили за 15 тисяч рублів), шкіряна куртка зірки (її за 20 тисяч придбала олімпійська чемпіонка фігуристка Катерина Боброва). Костянтин особисто підписав всі лоти для їхніх нових власників.

Але найбільший інтерес викликала пара квитків на виставу за участю Хабенського. Торги зупинилися на сумі 320 тисяч рублів. Після цього щаслива власниця квитків запропонувала збільшити суму пожертвувань! Вона оголосила, що заплатить озвучену суму. Але квитками поступається людям, які пропонували за них 300 тисяч. Таким чином, за два квитки в сумі виручили 620 тисяч рублів.

Передпоказ картини став ще й стартом благодійної акції # ЧищуЗубыПомогаю, про яку гостям вечора також розповів Хабенський.

Loading...