Алла Пугачова записала нову пісню і готується до концерту в Москві

Алла Пугачова записала нову пісню і готується до концерту в Москві

Алла Пугачова готує шанувальникам грандіозний сюрприз — повернення на сцену.

Джерело: Відомості

Сім років тому Алла Пугачова оголосила про завершення гастрольної діяльності. Перед відходом зі сцени виконавиця вирушила в прощальний гастрольний тур «Сни про любов», в рамках якого вона об'їздила 13 країн світу, давши 37 концертів, повідомляє Informing.

З тих пір шанувальники Алли Борисівни могли бачити її виступи лише  як спеціального гостя на різних фестивалях або на закритих заходах для обраних, де вона погоджувалася за гідну винагороду виконати пару-трійку своїх хітів.

Але, незважаючи на припинення гастрольної діяльності, фанати регулярно могли бачити і чути свою улюбленицю — всі ці роки співачка продовжує брати участь в різних ток-шоу і музичних програмах, а також записувати нові композиції.

Наприклад, сьогодні на онлайн-сервісі iTunes стала доступною для скачування нова пісня Пугачової «Не звони», прем’єру якої артистка не афішувала. І ходять чутки, що презентація нової пісні — не єдиний приємний сюрприз, який Пугачова готує шанувальникам.

Судячи з усього, за шість з половиною років «відпочинку» Алла Борисівна скучила за сценою і тепер планує на неї повернутися. Як повідомляє портал «MOS. NEWS», грандіозне повернення спіачки на сцену намічено на наступний рік, у першій половині якого в Москві відбудеться великий сольник артистки.

Підтвердили цю інформацію і джерела «Лайфа», які розповіли, що Пугачова готується порадувати глядачів новими хітами, над записом яких вона зараз працює.

Більш того, журналісти з'ясували, що, можливо, новим репертуаром і одним сольником Алла Борисівна не обмежиться — і за концертом в Москві може послідувати гастрольний тур по містах Росії.  

Loading...