Памела Андерсон підтримала Джуліана Ассанжа

Памела Андерсон підтримала Джуліана Ассанжа

Зірка порадувала творця Wikileaks сніданком.

Джерело: Відомості

Про сніданок з Памелою Андерсон без нижньої білизни мріють тисячі чоловіків, повідомляє 7days. Однак так пощастило днями лише одному з них — Джуліану Ассанжу. Ефектна блондинка прийшла в гості до творця Wikileaks в тонкому трикотажному платті, під яким не було надіто нижньої білизни.

Зустріч Памели і Джуліана пройшла в посольстві Еквадору на території Лондона. Саме там «проживає» Ассанж. Зірка «Рятувальників Малібу» не тільки порадувала його обрисом розкішного бюсту, що просвічувався крізь сукню, а й принесла своєму кумирові вегетаріанський сніданок.

Це була не перша зустріч Памели з Джуліаном. Секс-символ познайомилася з творцем Wikileaks за сприяння відомого дизайнера — Вів'єн Вествуд в 2014 році. Андерсон вже кілька разів отримувала особисті консультації від Ассанжа з приводу благодійності.

Не виключено, що і цього разу тема була тією ж. Андерсон з кожним роком стає все більш запеклою захисницею диких тварин і багато часу приділяє питанням захисту навколишнього середовища...

Правда, як повідомляють ЗМІ, тема благодійності стала на цей раз лише приводом для зустрічі. Насправді Памела сильно турбується про самопочуття Ассанжа, який опинився під замком, і хотіла надати йому своїм візитом підтримку.

Loading...