ЗМІ: Ніколь Кідман хоче розлучитися з чоловіком

ЗМІ: Ніколь Кідман хоче розлучитися з чоловіком

Одна з найяскравіших пар серед австралійських селебреті — Ніколь Кідман і Кіт Урбан виявилася на межі розлучення.

Джерело: Відомості

Австралійський співак Кіт Урбан і американська актриса Ніколь Кідман раніше вважалися однією з найміцніших пар серед світових знаменитостей. Подружжя недавно відсвяткувало десяту річницю весілля, але відразу після цього в мас-медіа почали ходити чутки, що Ніколь і Кіт все частіше лаються і шлюб зірок дав тріщину, повідомляє Informing.

Чутки почали прогресувати після того, як у вересні на Міжнародному кінофестивалі в Торонто Кідман з’явилася без чоловіка. Пізніше з’ясувалося, що Урбан не зміг підтримати дружину в день прем'єри її нового фільму «Лев» через свою роботу, але навіть після цього чутки про розлучення зіркової пари не стихли.

Підтвердило правдивість чуток про можливе розлучення Ніколь і Кіта і джерело з оточення актриси, повідомляє австралійський журнал Woman's Day.

Видання зазначає, що артисти вже два місяці не виходить у світ разом, а вся справа в постійних сварках подружжя, через які в них немає бажання проводити час один з одним.

«Ніколь вважає, що з їхніх з Кітом стосунків пішла «іскра», — цитує портал слова інсайдера. — Вона дуже переживає з цього приводу».

Інсайдер також повідомив журналістам, що Кідман сподівається, що поки вона їздить по світу в рамках промо-туру своєї драми «Лев», чоловік скучить по ній і їм вдасться налагодити відносини.

«Проте вона не виключає й інший варіант розвитку подій — розлучення», — говорить джерело.  

Loading...