Співачка Слава дозволила своїй 17-річній дочці жити з хлопцем

Співачка Слава дозволила своїй 17-річній дочці жити з хлопцем

Російська співачка вразила шанувальників своїми методами виховання дітей.

Джерело: Відомості

Слава вперше пізнала радість материнства в 19-річному віці і не вважає, що народила занадто рано. Невелика різниця у віці посприяла тому, що у виконавиці з донькою склалися хороші дружні стосунки. Молода мама намагається не псувати стосунки з дочкою і підтримує 17-річну Олександру в будь-яких починаннях, повідомляє Informing.

Деякі шанувальники Слави і раніше вважали, що вона занадто багато дозволяє дочці, адже Саша може при мамі випити келих вина під час виходу в світ і в такому ранньому віці з дозволу матері вже бере участь у відвертих фотосесіях, знімки з яких можна знайти на її соцсторінці. Тепер же методи виховання Слави можуть викликати ще більше критики.

Річ у тім, що артистка дозволила неповнолітній дочці жити окремо від батьків. Але оселилася Саша на знятій батьками квартирі не одна, а разом зі своїм бойфрендом Дмитром, і співачка не має нічого проти раннього дорослішання дочки.

Батьки Дмитра також поставилися позитивно до його бажання оселитися з подружкою-школяркою.

«Ми бачилися з його батьками, порадилися і вирішили нашим дітям зняти квартиру поруч із Сашиною школою», — розповіла Слава в інтерв'ю журналу «Hello!».

Співачка пояснила, що її сім'я живе за містом, тому Саші доводилося вставати щодня о 5.30 ранку, щоб не запізнитися на заняття, адже дорога до школи займала дві години. Славі стало шкода дочку, тому вона і дозволила їй оселитися ближче до школи.

Крім того, артистка зовсім не проти стати бабусею, тому й не заперечувала, щоб дочка жила з бойфрендом.

«Ви можете мені не вірити, але я дуже хочу стати бабусею», — каже виконавиця — «Знаю, що буду прямо супербабусею».

Loading...