Напередодні пологів у Ксенії Собчак «зник» кругленький живіт

Напередодні пологів у Ксенії Собчак «зник» кругленький живіт

Російська телеведуча поділилася черговим провокаційним фото.

Джерело: Відомості

Схоже, що Ксенія Собчак отримує незрівнянне задоволення від галасу навколо її вагітності. У всякому разі створюється враження, що телеведуча навмисне привертає до себе всю увагу преси і шанувальників своїми провокаціями, повідомляє 7days.

У мікроблозі Собчак в черговий раз з'явився знімок на якому у вагітної Ксенії «зник» кругленький живіт. Сталося це прямо напередодні пологів.

Зміни у фігурі скандальної зірки, що знаходиться на дев'ятому місяці вагітності, не залишилися непоміченими шанувальниками. Під портретом Ксенії почалася бурхлива дискусія на тему «зниклого» живота ведучої.

Хтось навіть помилково подумав, що Собчак вже встигла народити свого первістка. Насправді ж, Ксенія просто-напросто в черговий раз вдалася до «фото

шопу», щоб приховати свою вагітність.

 

Фотографія Собчак виглядає особливо безглуздо після недавно опублікованого відео Наталією Іоновою. На ньому Ксенія продемонструвала на камеру свій вже зовсім великий живіт.

До слова, днями Світлана Бондарчук запустила слух про те, що телеведуча чекає двійню. Вона виклала в соцмережі фото, де знята з Ксюшею, а в підписі розмістила зображення двох малюків. Багато хто розцінив це, як натяк на те, що Собчак може стати мамою відразу двох дітей.

Якщо це так, то вдвічі дивно, що майбутня мама не дозволяє собі розслабитися: Ксенія не тільки продовжує вести різного роду заходи, а й встигає бувати на прем’єрах кінострічок і відкритті виставок. Додатково до всього телезірка займається ремонтом в своєму заміському будинку, де вже обладнала дитячу кімнату.

Loading...