З’явилося перше зображення обкладинки книги Шепелєва про Фріске

З’явилося перше зображення обкладинки книги Шепелєва про Фріске

У листопаді шанувальники Жанни Фріске зможуть прочитати книгу про життя і хворобу співачки, написану її цивільним чоловіком Дмитром Шепелєвим.

Джерело: Відомості

А поки книга готується до друку, у них є можливість побачити, як буде виглядати її обкладинка. Зображення обкладинки книги «Жанна» потрапило в розпорядження кореспондентів видання «Лайф», повідомляє Informing.

Улітку минулого року важка хвороба забрала життя співачки Жанни Фріске, що стало великим ударом і для сім'ї артистки і для її численних фанатів. Рідні виконавиці дуже важко переживають смерть Жанни і до сих пір не можуть змиритися з тим, що її більше немає.

Важко переніс смерть Фріске і її цивільний чоловік Дмитро Шепелєв, якому співачка подарувала сина Платона. Щоб впоратися з горем, телеведучий вирішив написати книгу про свою кохану, в якій розповів і про їхній роман, і про хворобу Жанни, яку їй так і не вдалося здолати.

Як з’ясували журналісти, на обкладинку своєї книги, що отримала назву «Жанна», Дмитро помістив знімок своєї дружини, який раніше не публікувалася. Назва книги на обкладинці написана почерком співачки, який спеціально відтворив графолог.

«Це книга про перший в Росії публічний, хоч і мимовільний, досвід протистояння хворобі, про гідність і силу, з якою тендітна Жанна прийняла смертельний бій», — наводить портал слова з епіграфа книги.

Цей твір, як сподівається Шепелєв, буде корисний людям, які самі борються з раком або підтримують близьких з таким діагнозом.

Вже через кілька днів видавництво «Эксмо» почне друкувати книги про Жанну Фріске. На книжкові полиці магазинів одкровення Дмитра Шепелєва надійде вже в кінці наступного місяця.

Відзначається, що спочатку «Жанна» буде випущена тиражем в 20 тисяч екземплярів, але при необхідності видавництво збільшить тираж.

Loading...