Сандра Буллок збирається вийти заміж

Сандра Буллок збирається  вийти заміж

Голлівудська знаменитість Сандра Буллок збирається незабаром вийти заміж.

Джерело: Відомості

Вона вже більше року зустрічається з фотографом Брайаном Рендалу, з яким, за словами джерела з оточення актриси, у неї міцні стосунки, повідомляє VistaNews. Друзі пари кажуть, що Сандра і Брайан проводять разом багато вільного часу і в них не просто роман, а близькі, майже родинні стосунки.

Вони ходять на спільні прогулянки з прийомними дітьми актриси Луїсом і Лайлою, але також знаходять час, щоб побути наодинці, сходити в кіно або ресторан.

Поки Буллок не дає інтерв’ю про їхні стосунки і не хоче залучати зайвої уваги. Вони з Брайаном живуть разом, будують спільні плани і виховують дітей знаменитості.

Актриса зізналася, що фотограф — її споріднена душа, він розділяє її погляди на життя і цінності, де сім’я перебуває на першому місці. Близько пари кажуть, що Буллок і Рендал обов'язково одружаться, але коли це станеться поки невідомо.

Якщо торжество і буде, то його святкування буде дуже тихим і скромним.

Можливо, знаменитість узаконять свої стосунки таємно.

До слова, попередній шлюб Буллок з ведучим Джеймосом Джессі розпався ще в 2010 році. Причиною розлучення була зрада чоловіка з порноактрисою, про яку дізналася Сандра. Після цього в шлюбі вона не перебувала, хоча була помічена в романтичних зв'язках.

Loading...