Залицяльника Анастасії Волочкової затримали в Москві за шахрайство

Залицяльника Анастасії Волочкової затримали в Москві за шахрайство

Пообіцявши довірливій​​дівчині посприяти у продажу автомобіля Infiniti, пройдисвіт забрав документи і ключі від машини, після чого зник у невідомому напрямку.

Джерело: Відомості

15 Жовтня в московському районі Черемушки, за шахрайство був затриманий 33-річний Владислав. Він обдурив 29-річну жительку столиці. Пообіцявши довірливій​​дівчині посприяти у продажу автомобіля Infiniti, пройдисвіт забрав документи і ключі від машини, після чого зник у невідомому напрямку. Журналісти з Твері несподівано впізнали в шахраї колишнього залицяльника Анастасії Волочкової. Фотографії з Владиславом вона публікувала ще два роки тому в 2014 році. Судячи по знімках, у Анастасії і Владислава були дуже близькі стосунки. На одному з фото Настя зображена в коротенькому рожевому халаті і чорній мереживній білизні.

За деякими даними приятель балерини вже відбував термін за шахрайство, але вийшовши з колонії, узявся за старе. Подейкують, що в Твері є чимало людей, які хочуть, щоб він відповів за законом і знову опинився у в'язниці. Як інформує uznayvse.ru, матеріальний збиток, який шахрай завдав дівчині, склав 850 тисяч рублів.

Loading...