Замість школи Волочкова повела доньку в баню

Замість школи Волочкова повела доньку в баню

Скандальна балерина Анастасія Волочкова регулярно париться з віником і привчає до цього свою 11-річну дочку Аріш.

Джерело: Відомості

Скандальна балерина Анастасія Волочкова велика любителька водних процедур, тому в її заміському особняку є баня, сауна і навіть купіль. Артистка регулярно париться з віником і привчає до цього свою 11-річну дочку Аріш. А вчора в гості до артистки приїхала її хрещениця Еліза і залишилася ночувати. На ранок Анастасія Волочкова протопила дівчаткам баньку і відправила паритися, про що прозвітувала перед шанувальниками в соціальній мережі Інстаграм.

Вона опублікувала фото дівчаток після купання і написала: «А у чарівних дівчаток Аріадни і моєї хрещениці Елізи сьогодні банний день в нашому гостьовому будинку. Принцеси дружать, а я щаслива», - написала балерина.

Багатьом користувачам не сподобався цей пост: - Навіщо дитину після лазні в рушнику фотографувати і викладати в мережу? На потіху педофілам? Однак більшість читачів її блогу спантеличені питанням: «А як же школа? Вона не вчиться?»

Дійсно, сьогодні 13 жовтня, четвер, навчальний день. Втім, хтось із користувачів вже відповів на це питання: «Алло, це Настя Волочкова, їй все можна!!!» Редакція uznayvse.ru нагадує, Аріша дочка Анастасії, народжена в цивільному шлюбі з Ігорем Вдовіним.

Loading...