Костянтин Хабенський рідко відвідує матір

Костянтин Хабенський рідко відвідує матір

З тих пір, як актор зустрів актрису Ольгу Литвинову і одружився, його матір коротає дні на самоті.

Джерело: Відомості

Близько десяти років тому російський актор  Костянтин Хабенський перевіз свою матір Тетяну Геннадіївну з Санкт-Петербурга в Москву і жив з нею, повідомляє видання Ru.Delfi.

Однак з тих пір, як популярний актор зустрів актрису Ольгу Литвинову і одружився, матір коротає дні на самоті. Старша сестра Костянтина Наталя вже давно живе в Австрії і відвідує мати нечасто.

Скрашує тужливе існування Тетяни Геннадіївни тільки її собака Фрося. Як стверджують журналісти, саме ця дворняжка свого часу врятувала Хабенського від депресії і відчаю, коли в нього померла дружина Анастасія. Чотириногий вихованець вислуховував сумні сповіді актора, мовчанням підтримуючи Костянтина.

«Костя буває у мене зараз рідко. Сім’я, роботи багато. Сказав, що до кінця року навряд чи з’явиться. А я вже котрий день не можу навіть за хлібом вийти — собака захворіла, боюся її одну залишати. Так і живу», — цитує матір Хабенського видання Eg.RU.

Тим часом журналісти дізналися, що Костянтин позбувся нерухомості на південному заході Москви і придбав шикарні апартаменти в центрі. Йдеться про 170 «квадратів» в елітному будинку.

«Так, Костянтин з дружиною дійсно купили у нас квартиру і паркувальне місце. Вже і ремонт закінчили, але чомусь рідко тут з’являються. Мабуть, тому що інші мешканці досі ведуть оздоблювальні роботи: хочеш не хочеш, а цілодобово шум і пил . Не хочуть в таких умовах дитину ростити», — розповіли у відділі продажів.

Нагадаємо, на початку червня дружина Ольга Литвинова подарувала Костянтину Хабенському доньку Олександру. Незважаючи на збільшення в сімействі, актор не перервав роботи, однак, як тільки видався вільний час, відвіз своїх дівчаток у Іспанію. Кажуть, колишня теща запропонувала Костянтину допомогти з вихованням дівчинки.

Loading...