Принцесі Шарлотті присвоїли новий «титул»

Принцесі Шарлотті присвоїли новий «титул»

Дочка герцогині Кетрін підкорила модного дизайнера.

Джерело: Відомості

Той факт, що будь-який одяг, в якому юна принцеса Шарлотта з’являється на публіці, моментально розкуповується, відомий вже давно. А недавно молодша сестричка принца Джорджа навіть удостоїлася в зв’язку з цим нового титулу: відомий іспанський дизайнер Пепа Гонсалес визнала дитину «справжньою міні-іконою стилю», повідомляє 7days.

Зрозуміло, це досягнення слід, більшою мірою, віднести на рахунок бездоганного смаку її мами, герцогині Кембриджської. Однак, справа не тільки в цьому.

Чарівний шарм Шарлотти, яка дуже схожа на свою прабабусю — королеву Елізавету — перетворює навіть пересічний одяг, в якому виходить «в світ» маленька принцеса, в мрію мільйонів матусь на планеті. Адже недарма відомий французький бренд присвятив доньці Кейт і принца Вільяма колекцію дитячого одягу, а дизайнер Marc Jacobs придумав нову губну помаду глибокого рожевого кольору, як губи юної принцеси, яку назвав «Шарлотта».

Що ж стосується Пепи Гонсалес, то, як вона зізналася, завдяки маленькій принцесі продаж дитячого одягу її фірми зріс на 3000 відсотків! Тепер її іспанську фірму знають в найдальших куточках світу.

Це й не дивно, Кетрін неодноразово прибирала Шарлотту в туалети від Пепи в найвідповідальніших ситуаціях. Так, для парадного портрета Єлизавети з правнуками, з нагоди її 90-річчя, мама загорнула принцесу у в’язаний кардиган від Гонсалес. Та й під час недавнього візиту в Канаду на дитячому чаюванні, спеціально організованому господарями для малюків Вільяма і Кетрін, Шарлотта красувалася в чарівному блідо-блакитному платтячку.

А після того, як фотографії з цього заходу з’явилися в пресі, наряд, як і слід було очікувати, був зметений з полиць дитячих бутиків і з інтернет-магазину менше ніж за добу...

Loading...