Вікторія Боня потрапила на обкладинку австралійського журналу

Вікторія Боня потрапила на обкладинку австралійського журналу

Російська модель разом із цінителем розкоші з Монако Томом Клареном потрапила на обкладинку австралійського журналу.

Джерело: Відомості

Редактори Travel & Style вирішили розповісти читачам в новому випуску журналу про Князівство Монако, стилю якого вони присвятили 18 сторінок, повідомляє Informing.

«Монако може й маленька країна, але її репутація гламуру і стилю не має собі рівних», — зазначають автори статті.

Обкладинку нового випуску Travel & Style прикрасив знімок цивільної дружини ірландського мільярдера Алекса Смерфіта Вікторії Боні. Позувала російська модель разом з підприємцем, актором і продюсером з Монако Томом Клареном, який пропагує елегантний спосіб життя.

Тож не дивно, що редактори журналу запросили знятися для обкладинки саме Кларена, адже Том є модним блогером і розповідає читачам свого сайту про розкіш і моду. На його знімках можна побачити все символи красивого життя в Монако — починаючи від начищеного взуття і білосніжної усмішки і закінчуючи годинниками з діамантами, дорогими автомобілями й особистим літаком.

Раніше Кларен вже співпрацював з Вікторією. Разом із Бонею він знявся в коротенькому ролику для свого сайту про стильне життя в Монте-Карло. Тепер же вони разом з'явилися на обкладинці австралійського журналу, для якого Кларен дав інтерв’ю.

Loading...