Анна Сєдокова опублікувала відео відпочинку на яхті з сім’єю

Анна Сєдокова опублікувала відео відпочинку на яхті з сім’єю

Популярна співачка Анна Сєдокова показала шанувальникам, як вона проводить дозвілля в компанії своєї сім’ї.

Джерело: Відомості

Як і багато знаменитостей, Анна Сєдокова не любить виносити на загальний огляд особисте життя, повідомляє Informing.

Однак днями екс-солістка «ВІА Гри» погодилася розкрити деякі особисті секрети в ефірі програми Лєри Кудрявцевої. Під час зйомок телепередачі «Секрет на мільйон» артистка розповіла про важкий розставанні з першим чоловіком, якому вона подарувала доньку Аліну, і про причини розриву стосунків з танцюристом Сергієм Гуманом. Також Анна зізналася, що сім’я її екс-чоловіка Максима Чернявського всерйоз намірилася відібрати її молодшу дочку Моніку.

Після відвертого інтерв'ю Сєдокова поділилася з шанувальниками дуже зворушливим роликом з «дуже особистого архіву». На відео Анна зображена під час відпочинку на яхті разом зі своїми двома доньками і чоловіком, якого співачка представила передплатникам як «Романа Володимировича» (скоріше за все це старший брат співачки). На кадрах ролика можна побачити, як Сєдокова вчить дочок ловити рибу і як вона танцює з Романом, Аліною і Монікою.

Відео з сімейного архіву виконавиці дуже зворушило її шанувальників, і вони засипали Анну щирими побажаннями щастя та родинного благополуччя. Також в коментарях до ролика деякі фоловери відзначили, що після відвертого інтерв'ю Сєдокової вони по-новому подивилися на неї.

Loading...