Павло Воля показав зворушливий подарунок від трирічного сина

Павло Воля показав зворушливий подарунок від трирічного сина

Російський шоумен похвалився презентом, який трирічний син знаменитості зробив своїми руками.

Джерело: Відомості

Резидент Comedy Club Павло Воля і його дружина, телеведуча і колишня гімнастка Ляйсан Утяшева, одружені вже майже п’ять років. Пара виховує двох дітей — сина Роберта і доньку Софію. Подружжя із задоволенням розповідає про свої стосунки, але при цьому не поширюється про подробиці сімейного життя, повідомляє видання «Домашний очаг».

Щасливі батьки досі не показали обличь своїх дітей. Однак нещодавно розчулений подарунком трирічного сина Павло все ж порушив свої правила і поділився особистими переживаннями. Він опублікував фото презенту, який його спадкоємець зробив своїми руками і супроводив його ніжним коментарем.

«Мені зробили подарунок. Таємно від всіх. Без підказок дорослих. За власним бажанням. Для мене. Як же я люблю такі знакові дні! З проханням, щоб це стояло на моїй тумбочці. Було сказано, що це Камінь, щоб перемогти всіх. Так що, все, готуйтеся! Я буду вас перемагати, мій Камінь при мені! І вночі вам не перемогти мене, Камінь на моїй тумбочці. Сила Пластиліну і дитячої Любові зі мною. Чого і вам всім бажаю! Будьте щасливі. Цілий ваш день» — написав комік.

Loading...