Раритетне фото Анни Семенович «підірвало» Instagram

Раритетне фото Анни Семенович «підірвало» Instagram

У Мережі активно ведеться обговорення зовнішності співачки.

Джерело: Відомості

Побачивши знімок російської акторки Анни Семенович в підлітковому віці, багато користувачів популярної соцмережі вирішили, що з часом вона змінилася до невпізнання. Також окремим предметом суперечок став розмір грудей зірки, повідомляє видання Starhit.

Мабуть, мало кого можна здивувати знімками зірок в юності — майже кожен герой світської хроніки легко пізнаваний, давно знайомий публіці, і навряд чи раритетне фото здатне викликати бурхливу реакцію.

Однак винятком стала Анна Семенович. Ті, хто добре знайомий з біографією співачки, знають, що в минулому велике місце в її житті займав спорт — артистка з дитинства займалася фігурним катанням і робила великі успіхи.

Однак в подальшому майбутній зірці естради довелося залишити лід, і ось тоді в її зовнішності відбулися серйозні зміни.

Ім’я Анни Семенович публіка знову почула в той рік, коли вона увійшла до складу групи «Блестящие», але вже тоді екс-фігуристку було не впізнати. Чи варто говорити, скільки разів предметом обговорення публіки ставав пишний бюст артистки. При цьому сама вона завжди заявляла, що пікантна частина тіла, якою вона може похвалитися, аж ніяк не вдала робота пластичних хірургів, а подарунок матінки-природи.

У черговий раз ця тема схвилювала громадськість і викликала хвилю суперечок. Причиною тому послужила публікація знімка Семенович в юності.

Старе фото зірки екрану з’явилося в одному з акаунтів в популярній соціальній мережі і миттєво розлетілася по Інтернету. Побачивши кадр, зроблений ще в розквіт спортивної кар'єри Анни, багато хто не повірив своїм очам. У той час як одні почали сперечатися щодо «природності» нинішнього бюста знаменитості, інші і зовсім відмовилися визнавати той факт, що на фото зображена саме вона —  настільки важко визнати в скромній панночці ефектну блондинку, яку не раз визнавали секс-символом російської естради.

Цікаво, що в певний момент до обговорення приєдналася і сама Семенович. Співачка поспішила втрутитися в розмову і прокоментувати появу на просторах Інтернету її старого знімка. «Ну до чого ж я гарненька, в будь-якому віці!» —  зазначила зірка.  

Loading...