50-літня Джанет Джексон показала округлий животик

50-літня Джанет Джексон показала округлий животик

Сестра Майкла Джексона готується вперше стати матірю.

Джерело: Відомості

Новина про те, що Джанет Джексон чекає дитину, розбурхала громадськість ще навесні. Влітку брати співачки підтвердили її вагітність. Однак сама поп-зірка від офіційних коментарів утримувалася.

Але на цьому тижні в інтерв'ю журналу People Джанет, нарешті, в усьому зізналася особисто. 50-річна артистка продемонструвала на сторінках видання свій кругленький живіт в білому платті і повідомила: «Ми дякуємо Богові за це благословення».

Нагадаємо, в квітні цього року Джанет Джексон несподівано скасувала свої гастролі. «Моє світове турне в самому розпалі. Але відбулися деякі несподівані зміни, - сказала поп-зірка у відеозверненні до шанувальників у своєму "Твіттері". - Мій чоловік і я вирішили сфокусуватися на плануванні нашої сім'ї. Тому мені доведеться відкласти тур. Будь ласка, спробуйте зрозуміти, що це дуже важливо для мене зараз. За порадою лікарів, мені потрібен відпочинок. Я не забула про вас. І продовжу тур, як тільки зможу».

Для артистки ця дитина буде першою, так само як і для її чоловіка - мільярдера з Катару Уіссама Аль Мана, який молодший за співачку на вісім років. Сестра покійного поп-короля Майкла Джексона завжди мріяла про дітей. І навіть думала усиновити дитину. Але Уіссам умовив дружину спробувати народити самій.

Loading...