Кардашян подала в суд на сайт, який звинуватив її в інсценуванні пограбування

Кардашян подала в суд на сайт, який звинуватив її в інсценуванні пограбування

Скільки грошей Кім розраховує отримати від сайту, який зганьбив її ім’я, поки невідомо.

Джерело: Відомості

Зірка американського реаліті-шоу «Сімейство Кардашян» Кім Кардашян вимагає через суд компенсацію за наклеп від інтернет-ресурсу, який звинуватив її в інсценуванні пограбування і шахрайстві зі страховкою, повідомляє Informing.

У той час, як фотомодель Кім Кардашян після нападу на неї «перейшла в режим мовчання», змушуючи турбуватися своїх шанувальників, адвокати американської знаменитості не сидять склавши руки. Як з'ясували кореспонденти таблоїду TMZ, вони подали в суд на портал MediaTakeOut.

Після нальоту на готель в Парижі, де зупинялася на час Тижня моди дружина Каньє Уеста, кореспонденти MediaTakeOut повідомили з посиланням на свої джерела, що Кім інсценувала власне пограбування, і звинуватили її в скоєнні злочину.

Грабіжники забрали коштовності знаменитості, загальною вартістю близько $ 10 мільйонів. Після нальоту Кім звернулося в страхову компанію, яка повинна відшкодувати вартість вкрадених прикрас. Ці дії журналісти, які вважають пограбування інсценуванням, розцінили як шахрайство, про що й оголосили на повний голос.

Правозахисники Кардашян зажадали, щоб інтернет-ресурс надрукував спростування і вибачився перед зіркою, проте керівництво сайту не захотіло вирішувати конфліктну ситуацію мирним шляхом.

Тому напередодні адвокати сімейства Кардашян-Вест направили до суду позовну заяву проти MediaTakeOut з вимогою виплатити компенсацію їхній клієнтці за наклеп.

Скільки грошей Кім розраховує отримати від сайту, який зганьбив її ім'я, поки невідомо.  

Loading...