Віра Брежнєва вперше назвала Костянтина Меладзе коханим

Віра Брежнєва вперше назвала Костянтина Меладзе коханим

Співачка не змогла стримати емоцій після важливої ​​події в її житті.

Джерело: Відомості

Незважаючи на те, що Віра Брежнєва завжди на виду, зірка вкрай скупо коментує своє особисте життя. Ще в минулому році співачка таємно вийшла заміж за свого продюсера Костянтина Меладзе, але лише зараз, після свого першого сольного концерту в Москві «Номер 1», Віра не змогла стримати емоцій щодо свого чоловіка, повідомляє 7days.

Брежнєва публічно подякувала всім своїм прихильникам, команді, друзям, які підтримали її під час концерту, а також чоловікові, на адресу якого вперше прозвучало слово «коханий».

«Були думки зробити сольний концерт під моє 35-річчя в лютому майбутнього року. Але потім ми зрозуміли, що немає сенсу чекати, раз вже є готова велика програма, яку можна показати глядачам. І тоді ми дізналися про вільний день в концертному залі. Мені подобається, що це початок жовтня, дуже люблю саме цю пору, коли настає золота осінь», — зізнавалася Віра Брежнєва напередодні шоу.

«Знаєте, у мене вперше такий великий концерт у Москві. І, безумовно, я хвилююся. Усі свої виступи я називаю музичними побаченнями: зі своїми глядачами, з друзями, які в цей вечір разом зі мною вийдуть на сцену. А оскільки це побачення, то хвилювання необхідне», — так описувала свої емоції співачка.

Loading...