Особняк Домогарова обікрали

Особняк Домогарова обікрали

Особняк відомого актора Олександра Домогарова обнесли злодії.

Джерело: Відомості

Артист вже дав свідчення оперативникам і назвав імена тих, хто може бути причетним до крадіжки, повідомляє видання RayZest.

За інформацією ЗМІ, із заміського будинку Домогарова в СНТ «Зелена гірка» (Істринський район Московської області РФ) злочинці винесли ювелірні прикраси і кілька пар дорогих годинників.

У поліцію подзвонили сусіди зірки, які першими виявили факт крадіжки. У їхньому будинку теж побували злодії, обчистили відразу два особняка.

Коли сусіди Олександра повернулися додому, вони помітили пошкоджене вікно і відразу ж звернулися за допомогою до оперативників. Прибулі на місце злочину співробітники поліції встановили, що злодії проникли в будинку за допомогою відмички, оскільки слідів злому на дверях не було.

Актор негайно приїхав в свій особняк і відповів на питання оперативників. Також Олександр надав їм контакти людей, у яких могли знаходиться ключі від особняка

Наразі співробітники правоохоронних органів розслідують з'ясовують обставини події, щоб встановити підозрюваних, які обікрали Домогарова і його сусідів.

Loading...