На інтернет-аукціоні eBay виставили фігуру голих зрощених пятою точкою Джолі і Пітта

На інтернет-аукціоні eBay виставили фігуру голих зрощених пятою точкою Джолі і Пітта

При виготовленні скульптури заввишки трохи більше метра були використані справжні людські волосся і скляні очі.

Джерело: Відомості

На інтернет-аукціоні eBay виставили на продаж провокаційну скульптуру Джолі і Пітта. Скульптура виконана у вигляді голих зірок, зрощених п'ятою точкою.

У актриси палець притиснутий до губ, а її поки ще чоловік схрестив пальці за спиною. Як заявляє продавець лота, при виготовленні скульптури заввишки трохи більше метра були використані справжні людські волосся і скляні очі.

Ціна, яку запросив продавець за оголене і зросле подружжя голлівудських акторів, становить 3,5 тисячі фунтів стерлінгів (більше 4,3 тисячі доларів). При цьому повідомляється, що спочатку автор цього твору запросив ще більшу суму (понад 10 тисяч фунтів), але правила eBay не дозволили йому виставити таку стартову ціну.

Нагадаємо, в кінці вересня 2016 року стало відомо про швидке розлучення Бранда та Анжеліни. Джолі пояснила свій крок непримиренними розбіжностями і невдоволенням тим, як її чоловік справляється з батьківськими обов'язками. Пара була разом десять років, офіційно вони оформили стосунки 23 серпня 2014 року. У подружжя шестеро дітей - троє рідних і стільки ж прийомних.

Loading...